ta druga od Lolity - zajebista.
a z Lidki koleżanek najbardziej mi się podoba ta piegowata, naprawdę ładna dzieucha.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010
to samo. ta piegowata mnie ujęła.
śliczna jest
zawsze jak widzę takie lachony jak ta ostatnia, której jeszcze prokurator rękę na dupie trzyma, to zawsze się zastanawiam jak one wyglądają rano, bez tapety. to moje główne zajęcie na studiach
i od razu mi się humor poprawia
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
zawsze jak widzę takie lachony jak ta ostatnia, której jeszcze prokurator rękę na dupie trzyma, to zawsze się zastanawiam jak one wyglądają rano, bez tapety.
dlatego nie interesują mnie panny z kilem pudru na twarzy
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Lidka [Usunięty]
naturalne piekno jest najlepsze. Zeby tak wstawac z rana bez tapety i wygladac slicznie jak w tapecie to by było milo...
ta ostatnia pinda od lidki na ostatnim zdjęciou wpierdala koze z nocha?
z ostatnich - vikki blows daje rade, choc wolalem ja w krotszych wlosach. I ruda bukkake wannabe jest spoko, wygląda jakby lubila dostawać to i owo tu i ówdzie
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Ostatnia panna od lidki przypomina mi o przykrej drodze jaką muszę pokonać przez galerię krakowską aby dotrzeć na autobus linii 185 do domu. Mijam takich 15 letnich wytapetowanych wagarowiczek setki. To znowu przypomina mi o tekście z filmu "Galerianki" - Kupisz mi dżinsy? Zrobie ci loda.
Co do właśnie OSTATNIEGO zdjęcia tej dziewuszki mam pytanie, czy to Ty Lidziu nie umiesz obsługiwać zbyt dobrze fotoszopa czy też koleżanka ma strasznie niewyjściową twarz?
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
Lidka [Usunięty]
ko0niu napisał/a:
Co do właśnie OSTATNIEGO zdjęcia tej dziewuszki mam pytanie, czy to Ty Lidziu nie umiesz obsługiwać zbyt dobrze fotoszopa czy też koleżanka ma strasznie niewyjściową twarz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum