_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
a wogole to czemu sie nich tak zbija?
wsumie mam kilku znajomych kaszubów i co? ludzie jak ludzie
kaper-jasne,mocne.
bez porownania do karpackiego gowna na spirytusie !
minus-kosz ok 4 zl.
"Kaper to piwo jasne, o charakterystycznym zbożowo-chlebowym aromacie, pełnym, słodkawym smaku, ciemnobursztynowej barwie i wysokiej zawartości alkoholu. Swoje unikalne cechy Kaper zawdzięcza użyciu 4 gatunków słodu, najwyższej jakości aromatycznego chmielu lubelskiego oraz wyjątkowo długiemu procesowi fermentacji i leżakowania. To właśnie wydłużenie okresu dojrzewania (nawet do jednego roku) warunkowało unikalny smak i wyjątkową moc piw jopejskich, których najlepsze cechy dziś odnajdujemy w piwie Kaper. Długotrwały proces warzenia tego doskonałego piwa wymaga pieczołowitej opieki i odbywa się jedynie małymi partiami.
Kaper dostępny jest w butelkach 0,5 l i puszkach 0,5 l.
Zawartość ekstraktu 20% wag.,
Zawartość alkoholu 8,7% obj."
Piwo jest niedobre błeee.. gorzkie xD Ja trawię tylko wino mojej babci, tanie wino z warzywniaka, tanie wino z supermarketu i z innych miejsc oraz whiskey
muszę się przyznać że jak byłem nastolatkiem też nie przepadałem za piwem, ale później jak mama już nie dawała kieszonkowego to wyszło mi że piwo tańsze i się przerzuciłem
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum