PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

heroina - Pią 27 Lis, 2009

Zwierz@k napisał/a:
odpierdolta się, to jest ma dobra przyjaciółka :P

to czemu jej nie ratujesz? jesteś złym człowiekiem. pójdziesz do piekła.

zobaczymy, ocenimy. już dziś wieczorem :twisted:

Infernal - Pią 27 Lis, 2009

Ile mniej więcej twa koncert w środku tygodnia? Jedna kapela gwiazdą wieczoru, druga jakiś underground.

pewnie z 8 godzin. tyle powinno się przeznaczać na sen. codziennie.

część roślinek do zielnika zebrana i już się suszy...

magdalenik - Pią 27 Lis, 2009

kurwa, kaca mam a tu trzeba referacik o EEG walnac plus filmik o tymze, naumiec sie na kolokw z anatomii, referacik na biochemie zrobic, naumiec na kolokw z promocji zdrowia, zdrowia publicznego oraz z angielskiego :evil:

znajac mnie skonczy sie na tym, ze pojde z cybuchem na the billa :lol:
choc juz lekko rzygam ta kapela. za czesto cos graja.

Zwierz@k - Pią 27 Lis, 2009

heroina napisał/a:
to czemu jej nie ratujesz? jesteś złym człowiekiem. pójdziesz do piekła.

ojojoj :(
wiesz, "nie powstrzymasz miłoooośśścciiii" :mrgreen: :faja: :kiss: :kiss:

ko0niu - Pią 27 Lis, 2009

wawrzona się kochać nie da, można przełamać conajwyżej obrzydzenie do niego. :lol:

jednak poznawanie jej trzeba odłożyć bo ten cholernik nie dał znać, ze będzie później i się nam znudziło czekanie nań
heroina - Sob 28 Lis, 2009

to znaczy najlepszego z okazji urodzin

roślinki się suszą, piwko jest zimne. pora na śniadanko

magdalenik - Sob 28 Lis, 2009

zapraszam na lekka i przyjemna lekture przed niedzielnym obiadkiem.

oto link

smacznego.

kurczaka? proszę.

http://www.wykop.pl/link/...ferma-kurczakow

już mnie to przestało dziwić...

magdalenik - Sob 28 Lis, 2009

kurde, wiem, ze sie powtarzam, ale nie moge zrozumiec tej waszej ignorancji :| o zwierzetozercach rzecz jasna mowie.

wielu nie wie skad sie biora te ich schabowe i piersi z kurczaczka na talerzu, poza tym, ze mamusia kupi w sklepie. ale ci co wiedza doskonale co zwierzaki musza przejsc, zeby je mozna bylo wpierdolic i maja to gleboko w dupie to... szkoda slow.

przeciez mozna naprawde smacznie zjesc i to wiele rozmaitych potraw oraz zapewnic organizmowi wszystkie potrzebne skladniki odzywcze, nie zabijajac nikogo. jacy wy kurwa jestescie uparci :x

---
mnie nie przestalo to dziwic. i chyba nie przestanie.

Dev - Sob 28 Lis, 2009

oba filmiki są masakryczne :? :x :(
brak mi słów i naprawdę cieszę się, że nie jem żadnych żywych stworzeń. mam nadzieję, że mój przyszły mąż też będzie wege (albo wiem, to będzie jeden z warunków :mrgreen: )

na cpdp ogłosili zajebisty konkurs, ale trzeba być tam aktywnym userem, a ja nwet konta ni mom. szkoda, bo chętnie bym wzięła udział.
a tak idę się uczyć, baaj *:

Cyb - Sob 28 Lis, 2009

@magdalenik
Ludzie mają wyjebane nie tylko w to, są gorsze rzeczy, o których się nie mówi ani nie słyszy...więc chill, bl złość piękności szkodzi

magdalenik napisał/a:
i maja to gleboko w dupie to... szkoda slow.
mnie nie przestalo to dziwic. i chyba nie przestanie.

mnie przestało, bo co jeden film to taki sam. czy to ferma świń czy krów czy kurczaków wszędzie jest tak samo. ludzie na onecie/wp/gdziekolwiek się podniecają, ze jakie to straszne i okropne, a i tak dalej mięcho wpierdalają.
a przecież
ryba to nie mięso
:roll:

Cytat:
Doniesienia organizacji Mercy For Animals poruszyły wiele autorytetów i naukowców zajmujących się zwierzętami.

i co z tego?

szanownych zainteresowanych to i tak nie ruszy

Mecenas - Nie 29 Lis, 2009

czuję się poruszony waszym poruszeniem :|
to co tam napisali rzecywiście trochę makabryczne, ale nie generalizujmy, zestresowane mięso gorzej smakuje, nie wierze że takie akcje odchodzą w w większości farm/rzeźni, to margines
ja dziś wpierdalam żeberka

ko0niu - Nie 29 Lis, 2009

Mec ma racje, to jest margines , znam nawet typa co w rzeźni w poznaniu pracuje i mówił, że takie akcje są niedopuszczalne bo wszędzie są kamery i każdy zwyrodnialec byłby od razu wyjebany z roboty. Z resztą w Polsce mamy też coś takiego jak inspekcje sanitarne. Aśka mi mówi właśnie też, że znajomy jej rodziców robi w ubojni w Hiszpanii, tam też jest czyściutko szybko i sprawnie. Przecież tym ludziom zależy na czasie i nikt nie pozwala sobie na męczenie prosiaka 6 h śmiercią.

Aczkolwiek takie dyskusje są jałowe. Wegetarianie nie pochwalają zabijania zwierząt jako takiego bez względu na formę i stopień humanitarności. Ja nie spinam się za bardzo o to, każdy je co chce.
Znam wielu wegetarian i wszystko jest luzzz jeżeli nie narzucają mi swojego światopoglądu. :)

Biały - Nie 29 Lis, 2009

Cytat:
Zastanawia mnie czy te zmielone kurczęta są pozbawione jakoś upierzenia bo jeśli nie to jem pasztet z piórami :shock:

To zapewne idzie na paszę dla innych zwierzątek, więc jeśli jesz, to pewnie pośrednio.

Cytat:
co za pojebane studia sobie wynalazłam, ech szajze.

ale ciągle piszesz albo o tych studiach, albo w ogóle w szwabskim języku :P
trzeba sobie było wybrać coś przyjemniejszego do przewegetowania pięciu lat życia 8)

heroina - Nie 29 Lis, 2009

jeszcze nic na botanikę nie ruszyłam, a jak jakiś debil wycinam karteczki z imionami dla przyszłego męża :roll:

zwyczaje andrzejkowe są durne :roll:

ale swój urok mają.

wróżycie dzisiaj?

Cyb - Nie 29 Lis, 2009

nie.
Dev - Nie 29 Lis, 2009

Biały napisał/a:
ale ciągle piszesz albo o tych studiach, albo w ogóle w szwabskim języku Razz
trzeba sobie było wybrać coś przyjemniejszego do przewegetowania pięciu lat życia Cool

no fakt, to taki kamuflaż, wszyscy narzekają na swoje to ja też :mrgreen:
ale fakt faktem teraz mam mega dużo nauki, ale na sesji będę się mogła śmiać, bo tylko krótkie przejrzenie notatek, przypomnienie i już, bez rycia.

dziś też jeszcze nic nie ruszyłam, słucham sobie last christmas z linka herki ( :lol: ) i dumam skąd wziąć dużo dużo money :faja:

Zwierz@k - Nie 29 Lis, 2009

Devotka napisał/a:
ale fakt faktem teraz mam mega dużo nauki, ale na sesji będę się mogła śmiać, bo tylko krótkie przejrzenie notatek, przypomnienie i już, bez rycia.

Czekaj tatka latka :lol:

Maga - ja tam nie ingeruje w cudze sumienie - Twoj talerz- Twoja sprawa. Ja po prostu mięso lubie, bo0 lubie, nie interesuje mnie dlaczego ktoś nie lubi :)

Czarny! - Nie 29 Lis, 2009

Zwierz@k napisał/a:

Maga - ja tam nie ingeruje w cudze sumienie - Twoj talerz- Twoja sprawa. Ja po prostu mięso lubie, bo0 lubie, nie interesuje mnie dlaczego ktoś nie lubi :)

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

każdy robi to co lubi... ja nic nie mam do Vege, ale moje podejście do jedzenia się nie zmieni. Jestem zwierzęciem, jem inne zwierzaki

Kamyla - Nie 29 Lis, 2009

heroina napisał/a:
wróżycie dzisiaj?

to sobie powróżyliśmy...gorący wosk w ciepłej wodzie wybełtany przez Adamsa...lepszej przyszłości wymarzyć sobie nie można-to ludzie ludziom zgotowali ten los kurwa! :lol:
wróżba w postaci woskowej cipy zmusza do refleksji :lol:

Czarny! - Nie 29 Lis, 2009

To też zmusza do refleksji ;p

To działa , jak natura chciała - joł ! ;p

Dzemu - Pon 30 Lis, 2009

do duzej refeksji