|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
heroina - Pią 27 Lis, 2009
Zwierz@k napisał/a: | odpierdolta się, to jest ma dobra przyjaciółka |
to czemu jej nie ratujesz? jesteś złym człowiekiem. pójdziesz do piekła.
zobaczymy, ocenimy. już dziś wieczorem
Infernal - Pią 27 Lis, 2009
Ile mniej więcej twa koncert w środku tygodnia? Jedna kapela gwiazdą wieczoru, druga jakiś underground.
pewnie z 8 godzin. tyle powinno się przeznaczać na sen. codziennie.
część roślinek do zielnika zebrana i już się suszy...
magdalenik - Pią 27 Lis, 2009
kurwa, kaca mam a tu trzeba referacik o EEG walnac plus filmik o tymze, naumiec sie na kolokw z anatomii, referacik na biochemie zrobic, naumiec na kolokw z promocji zdrowia, zdrowia publicznego oraz z angielskiego
znajac mnie skonczy sie na tym, ze pojde z cybuchem na the billa
choc juz lekko rzygam ta kapela. za czesto cos graja.
Zwierz@k - Pią 27 Lis, 2009
heroina napisał/a: | to czemu jej nie ratujesz? jesteś złym człowiekiem. pójdziesz do piekła. |
ojojoj
wiesz, "nie powstrzymasz miłoooośśścciiii"
ko0niu - Pią 27 Lis, 2009
wawrzona się kochać nie da, można przełamać conajwyżej obrzydzenie do niego.
jednak poznawanie jej trzeba odłożyć bo ten cholernik nie dał znać, ze będzie później i się nam znudziło czekanie nań
heroina - Sob 28 Lis, 2009
to znaczy najlepszego z okazji urodzin
roślinki się suszą, piwko jest zimne. pora na śniadanko
magdalenik - Sob 28 Lis, 2009
zapraszam na lekka i przyjemna lekture przed niedzielnym obiadkiem.
oto link
smacznego.
kurczaka? proszę.
http://www.wykop.pl/link/...ferma-kurczakow
już mnie to przestało dziwić...
magdalenik - Sob 28 Lis, 2009
kurde, wiem, ze sie powtarzam, ale nie moge zrozumiec tej waszej ignorancji o zwierzetozercach rzecz jasna mowie.
wielu nie wie skad sie biora te ich schabowe i piersi z kurczaczka na talerzu, poza tym, ze mamusia kupi w sklepie. ale ci co wiedza doskonale co zwierzaki musza przejsc, zeby je mozna bylo wpierdolic i maja to gleboko w dupie to... szkoda slow.
przeciez mozna naprawde smacznie zjesc i to wiele rozmaitych potraw oraz zapewnic organizmowi wszystkie potrzebne skladniki odzywcze, nie zabijajac nikogo. jacy wy kurwa jestescie uparci
---
mnie nie przestalo to dziwic. i chyba nie przestanie.
Dev - Sob 28 Lis, 2009
oba filmiki są masakryczne
brak mi słów i naprawdę cieszę się, że nie jem żadnych żywych stworzeń. mam nadzieję, że mój przyszły mąż też będzie wege (albo wiem, to będzie jeden z warunków )
na cpdp ogłosili zajebisty konkurs, ale trzeba być tam aktywnym userem, a ja nwet konta ni mom. szkoda, bo chętnie bym wzięła udział.
a tak idę się uczyć, baaj *:
Cyb - Sob 28 Lis, 2009
@magdalenik
Ludzie mają wyjebane nie tylko w to, są gorsze rzeczy, o których się nie mówi ani nie słyszy...więc chill, bl złość piękności szkodzi
magdalenik napisał/a: | i maja to gleboko w dupie to... szkoda slow.
mnie nie przestalo to dziwic. i chyba nie przestanie. |
mnie przestało, bo co jeden film to taki sam. czy to ferma świń czy krów czy kurczaków wszędzie jest tak samo. ludzie na onecie/wp/gdziekolwiek się podniecają, ze jakie to straszne i okropne, a i tak dalej mięcho wpierdalają.
a przecież
ryba to nie mięso
Cytat: | Doniesienia organizacji Mercy For Animals poruszyły wiele autorytetów i naukowców zajmujących się zwierzętami. |
i co z tego?
szanownych zainteresowanych to i tak nie ruszy
Mecenas - Nie 29 Lis, 2009
czuję się poruszony waszym poruszeniem
to co tam napisali rzecywiście trochę makabryczne, ale nie generalizujmy, zestresowane mięso gorzej smakuje, nie wierze że takie akcje odchodzą w w większości farm/rzeźni, to margines
ja dziś wpierdalam żeberka
ko0niu - Nie 29 Lis, 2009
Mec ma racje, to jest margines , znam nawet typa co w rzeźni w poznaniu pracuje i mówił, że takie akcje są niedopuszczalne bo wszędzie są kamery i każdy zwyrodnialec byłby od razu wyjebany z roboty. Z resztą w Polsce mamy też coś takiego jak inspekcje sanitarne. Aśka mi mówi właśnie też, że znajomy jej rodziców robi w ubojni w Hiszpanii, tam też jest czyściutko szybko i sprawnie. Przecież tym ludziom zależy na czasie i nikt nie pozwala sobie na męczenie prosiaka 6 h śmiercią.
Aczkolwiek takie dyskusje są jałowe. Wegetarianie nie pochwalają zabijania zwierząt jako takiego bez względu na formę i stopień humanitarności. Ja nie spinam się za bardzo o to, każdy je co chce.
Znam wielu wegetarian i wszystko jest luzzz jeżeli nie narzucają mi swojego światopoglądu.
Biały - Nie 29 Lis, 2009
Cytat: | Zastanawia mnie czy te zmielone kurczęta są pozbawione jakoś upierzenia bo jeśli nie to jem pasztet z piórami |
To zapewne idzie na paszę dla innych zwierzątek, więc jeśli jesz, to pewnie pośrednio.
Cytat: | co za pojebane studia sobie wynalazłam, ech szajze. |
ale ciągle piszesz albo o tych studiach, albo w ogóle w szwabskim języku
trzeba sobie było wybrać coś przyjemniejszego do przewegetowania pięciu lat życia
heroina - Nie 29 Lis, 2009
jeszcze nic na botanikę nie ruszyłam, a jak jakiś debil wycinam karteczki z imionami dla przyszłego męża
zwyczaje andrzejkowe są durne
ale swój urok mają.
wróżycie dzisiaj?
Cyb - Nie 29 Lis, 2009
nie.
Dev - Nie 29 Lis, 2009
Biały napisał/a: | ale ciągle piszesz albo o tych studiach, albo w ogóle w szwabskim języku Razz
trzeba sobie było wybrać coś przyjemniejszego do przewegetowania pięciu lat życia Cool |
no fakt, to taki kamuflaż, wszyscy narzekają na swoje to ja też
ale fakt faktem teraz mam mega dużo nauki, ale na sesji będę się mogła śmiać, bo tylko krótkie przejrzenie notatek, przypomnienie i już, bez rycia.
dziś też jeszcze nic nie ruszyłam, słucham sobie last christmas z linka herki ( ) i dumam skąd wziąć dużo dużo money
Zwierz@k - Nie 29 Lis, 2009
Devotka napisał/a: | ale fakt faktem teraz mam mega dużo nauki, ale na sesji będę się mogła śmiać, bo tylko krótkie przejrzenie notatek, przypomnienie i już, bez rycia.
|
Czekaj tatka latka
Maga - ja tam nie ingeruje w cudze sumienie - Twoj talerz- Twoja sprawa. Ja po prostu mięso lubie, bo0 lubie, nie interesuje mnie dlaczego ktoś nie lubi
Czarny! - Nie 29 Lis, 2009
Zwierz@k napisał/a: |
Maga - ja tam nie ingeruje w cudze sumienie - Twoj talerz- Twoja sprawa. Ja po prostu mięso lubie, bo0 lubie, nie interesuje mnie dlaczego ktoś nie lubi |
każdy robi to co lubi... ja nic nie mam do Vege, ale moje podejście do jedzenia się nie zmieni. Jestem zwierzęciem, jem inne zwierzaki
Kamyla - Nie 29 Lis, 2009
heroina napisał/a: | wróżycie dzisiaj? |
to sobie powróżyliśmy...gorący wosk w ciepłej wodzie wybełtany przez Adamsa...lepszej przyszłości wymarzyć sobie nie można-to ludzie ludziom zgotowali ten los kurwa!
wróżba w postaci woskowej cipy zmusza do refleksji
Czarny! - Nie 29 Lis, 2009
To też zmusza do refleksji ;p
To działa , jak natura chciała - joł ! ;p
Dzemu - Pon 30 Lis, 2009
do duzej refeksji
|
|