|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Miłość & Seks - Sposob na zapoznanie sie...
QkiZ - Pon 29 Mar, 2010
żona zastępcza
Stanzberg - Pon 29 Mar, 2010
Dobra, dodaję sobie cały temat do ignorowanych, mam dość.
Dzemu - Pon 29 Mar, 2010
QkiZ napisał/a: | :roll: żona zastępcza |
nie zrozumiesz! Poprostu ..... marzenia! i na tym sie konczy!
rozwal - Pon 29 Mar, 2010
jezeli na tym by sie konczylo, to bys nie pytal o rade, jak do niej dotrzec, co nie?
Dzemu - Pon 29 Mar, 2010
Rotten82 - Pon 29 Mar, 2010
a nie lepiej dążyć do spełnienia marzeń niż niszczyć życie innej osobie udając wielką miłość? jak dla mnie żenada
BadMotherfucker - Pon 29 Mar, 2010
Nie ma rzeczy nie możliwych
Są tylko ludzie którzy mówią "pass"
Paola - Pon 29 Mar, 2010
rozwal napisał/a: | jezeli na tym by sie konczylo, to bys nie pytal o rade, jak do niej dotrzec, co nie? |
racja, ale wydaje mi sie ze Dżemu jest bardzo pogubiony i nie wie jak wybrnac z tego wszystkiego. moze pogadaj z zona. postaw sie na jej miejscu. moze ona tez marzy o kims innym?
Ryszard - Pon 29 Mar, 2010
Paola napisał/a: | moze pogadaj z zona. postaw sie na jej miejscu. moze ona tez marzy o kims innym? |
Może jednak nie; dzieciaka szkoda.
Po prostu ogarnij się chłopie i zejdź na ziemię.
Paola - Pon 29 Mar, 2010
Ryszard napisał/a: | Paola napisał/a: | moze pogadaj z zona. postaw sie na jej miejscu. moze ona tez marzy o kims innym? |
Może jednak nie; dzieciaka szkoda.
Po prostu ogarnij się chłopie i zejdź na ziemię. |
I tak zrobi to co bedzie chcial. zastanow sie porzadnie przed podjeciem decyzji.
Anonymous - Pon 29 Mar, 2010
Rotten82 napisał/a: | a nie lepiej dążyć do spełnienia marzeń niż niszczyć życie innej osobie udając wielką miłość? jak dla mnie żenada |
Zgadzam sie. Ludzie sie nie powini ze soba na sile meczyc. a wg mnie skoro dzmeu sie w tej swojej żonce nie zakochał mocniej niz w swojej bylej to nie powinni sie wiazac.
Kamyla - Pon 29 Mar, 2010
A ja uważam że warto jeszcze na to spojrzeć z takiej strony, że to jest po prostu coś innego. Nie ma opcji żeby się zakochał tak samo/tak samo mocno po prostu inaczej.
Podobnie jak Rysiu proponuję usiąść na dupie, takie rozkminy nigdy do niczego dobrego nie prowadza
Zwierz@k - Pon 29 Mar, 2010
ja tam bede pewnie malo oryginalny ale stwierzdze ze jest po prostu przygłupi
bo jest.
QkiZ - Pon 29 Mar, 2010
Paola napisał/a: | moze ona tez marzy o kims innym? | Łot kurwa wyjście z sytuacji Zapytaj się jej, może też jej się znudziło robienie ci za żonę. Może ona też marzy o skoku w bok. Jak Ci powie że tak to będziesz usprawiedliwiony. kontrowersyjna_ja napisał/a: | Zgadzam sie. Ludzie sie nie powini ze soba na sile meczyc. a wg mnie skoro dzmeu sie w tej swojej żonce nie zakochał mocniej niz w swojej bylej to nie powinni sie wiazac. | Następna. Może otwórzcie gorącą linię dla facetów co marzą o swoich byłych i tylko kombinują jak to zjeść ciastko i mieć ciastko.
Nie rozumiesz mnie. Jak juz ze soba sa to niech albo ja zostawi i pojdzie do tamtej cizi albo niech stuli gebe. Teraz to juz po slubie wiec i po fakcie.
QkiZ - Pon 29 Mar, 2010
Egzakli
Paola - Pon 29 Mar, 2010
albo moze oboje cierpia tak samo
sądze ze nie bo on ją w chuja robi i nic jej nie mówi. Obudz się Mała, życie to nie bajka a to forum to niestety nie bravo
Cyb - Pon 29 Mar, 2010
Kamyla napisał/a: | A ja uważam że warto jeszcze na to spojrzeć z takiej strony, że to jest po prostu coś innego. Nie ma opcji żeby się zakochał tak samo/tak samo mocno po prostu inaczej.
Podobnie jak Rysiu proponuję usiąść na dupie, takie rozkminy nigdy do niczego dobrego nie prowadza |
jeśli można się wpierdalać to ja sygnalizuję, że kamyla i ryszard maja zdanie bardzo podobne do mojego.
zreszta mi sie wydaje, ze jesli ona go kocha, a i jemu nie jest zle to jest to najlepsze wyjscie.
a dzemu pewnie to czyta i za glowie sie lapie ;d
Foxy 68 - Wto 30 Mar, 2010
Publiczne telenowele, jak ja to lubie ach! Wszystkim miłośnikom publicznych rozważań,świadków rozstań,sprzeczek mniejszych i większych polecam nocne pociągi dalekobieżne. Ile kroć jechałem takim pociągiem byłem mimowolnie swiadkiem przynajmniej jednego rostania i grubej sprzeczki
Paola - Wto 27 Kwi, 2010
lepiej byc swiadkiem niz brac w tym niekonwencjonalnym gownie udzial
Foxy 68 - Wto 27 Kwi, 2010
Lepiej pisz jak tam rozwój Twojego love.
Paola - Wto 27 Kwi, 2010
no coment. juz iskrzylo niestety bylam zmuszona tp przerwac gdyz okazal sie jebanym pozerem.
Foxy 68 - Wto 27 Kwi, 2010
nie ma tego złego co na dobre nie wychodzi, lala.
|
|