PUNK FORUM
Forum Punkowe

Miłość & Seks - Sposob na zapoznanie sie...

QkiZ - Pią 26 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:
Ja ciagle tesknie za moja byla miloscia i nie wiem jak ma do niej sie odezwac!
Co na to twoja żona :?:
Dzemu napisał/a:
Nie wiem co zrobic zeby ja zmotywowac do spotkania, nie wiem co powiedziec co i jak ona nie chce bo wiem ze jeszcze cos czuje do mnie (a wiem to od jej rodziny) co zrobic zeby sie spotkac!
Nic na siłe.
Dzemu - Pią 26 Mar, 2010

rozwal ja czlowiek po przejsciach jestem! ;/

Qkiz powiem Ci ze zonka za duzo nie wie. Lepiej niech tak zostanie! Nie powiem, jestem szczesliwy obecnie, ale ...... ;/ koniec. I zawsze kurwa jest jakies ale!

heroina - Pią 26 Mar, 2010

to znaczy, ze mając żonę i małe dziecko, chcesz wrócić do jakiejś swojej byłej?
Anonymous - Pią 26 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:
Nie powiem, jestem szczesliwy obecnie, ale ...... ;/ koniec. I zawsze kurwa jest jakies ale!

Nie ma ale!! powaliło Cie chłopie?? trzymaj sie rodzinki.

Stanzberg - Sob 27 Mar, 2010

Sercowe rozkminki Lidki i Dżemu, na to czekałem. :-|
jaś skoczowski - Sob 27 Mar, 2010

QkiZ napisał/a:
A to rzeczywiście kurestwo.

Ciemu? Po prostu się odgryzała. Równie dobrze mogła powiedzieć, że miał krzywgo ryja. To głównie dosyć słabe - miał małego, źle jej było, ale dała. To ococho.

Dzemu - Sob 27 Mar, 2010

Stanzberg napisał/a:
Sercowe rozkminki Lidki i Dżemu, na to czekałem. :-|

Ja juz skonczylem ;P

Hamel - Sob 27 Mar, 2010

kontrowersyjna_ja napisał/a:
Nie ma ale!!.

Kurwa, jak moja wychowawczyni z czasów podstawówki :crazy:

Zwierz@k - Sob 27 Mar, 2010

ja mysle ze lidka pasowala by do dzema :mrgreen:
Anonymous - Sob 27 Mar, 2010

nie pasowałabym. za duzo w nim z tatusia a za mało z debila.
heroina - Sob 27 Mar, 2010

to może kolega sikfak by pasował? 0%tatusia, ile procent debila sobie można dopowiedzieć ;-)
Anonymous - Sob 27 Mar, 2010

no i własnie z tatusia za mało w tym przypadku :0 co do debilizmu,chodzi o ten pozytywny a nie ten sika :) w ogole to zalozmy taki temat "SZUKAMY FACETA DLA LIDKI"
Zigi - Sob 27 Mar, 2010

ale spróbuj tutaj=> www.fotka.pl
heroina - Nie 28 Mar, 2010

już nie jesteś zaręczona?
Anonymous - Nie 28 Mar, 2010

jak widac...
Rotten82 - Nie 28 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:

Qkiz powiem Ci ze zonka za duzo nie wie. Lepiej niech tak zostanie! Nie powiem, jestem szczesliwy obecnie, ale ...... ;/ koniec. I zawsze kurwa jest jakies ale!

Dzemu napisał/a:
Ja ciagle tesknie za moja byla miloscia i nie wiem jak ma do niej sie odezwac!

Dzemu napisał/a:
Nie wiem co zrobic zeby ja zmotywowac do spotkania, nie wiem co powiedziec co i jak ona nie chce bo wiem ze jeszcze cos czuje do mnie (a wiem to od jej rodziny) co zrobic zeby sie spotkac!

nie ma jak szczerość i zaufanie w małżeństwie! taki mąż jak ty to prawdziwy skarb. pogratuluj żonie ode mnie, na pewno było by jej bardzo miło jakby wiedziała, że jest dla ciebie tylko dziurką pomagającą zapomnieć o jakiejś tam byłej i że przy pierwszej okazji zdradziłbyś ją z nią, oczywiście zatajając ten fakt :crazy:

rozwal - Nie 28 Mar, 2010

rotten: powaznie jestes takim idealista? jak na moje, to kazdy gdzies tam o kims marzy ukradkiem poza swoim zwiazkiem od czasu do czasu. wiekszosc jednak docenia bardziej to, co ma teraz i nie ryzykuje dobrego zwiazku, dla zmory. ale nie dziwmy sie na dzema, on raczej ma po prostu na tyle malo taktownosci i na tyle duzo szczerosci, zeby to tutaj nam na forum napisac, i tyle.
Paola - Nie 28 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:
rozwal, czemu? Wstydliwy jestes!? Ja ciagle tesknie za moja byla miloscia i nie wiem jak ma do niej sie odezwac! Ona nie chce mnie znac, bo przez to jak mnie zostawila to znalazlem sie na detoxsie po herze! Nie wiem co zrobic zeby ja zmotywowac do spotkania, nie wiem co powiedziec co i jak ona nie chce bo wiem ze jeszcze cos czuje do mnie (a wiem to od jej rodziny) co zrobic zeby sie spotkac!

Kazdy za kims teskni, bo gdy nie mamy do tego juz dostepu to czesto idealizujemy to co bylo, ale również ludzi. skoro sie posypało to po co do tego wracac? nie uwazasz, ze to moglo by Ci tylko skomplikowac życie? jak dla mnie to bylo by w tym za duzo wspomnien.

rozwal - Nie 28 Mar, 2010

no prosze ! paola pisze bardzo sensownie :)
Dzemu - Nie 28 Mar, 2010

Paola, rozwal widze ze wiecie o co mi chodzi, troche nie jest tak jak mysli Rotten. Domyslalem sie ze tak wyjdzie z tego co napisalem.
Paola - Nie 28 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:
Paola, rozwal widze ze wiecie o co mi chodzi, troche nie jest tak jak mysli Rotten. Domyslalem sie ze tak wyjdzie z tego co napisalem.

Tego nie wiem, ale czy jestes szczesliwy? pamietaj, ze szczescie to pojecie wzgledne. dla kazdego oznacza ono co innego. niestety nie jest uczuciem trwalym. Sama mam taki problem. kocham sie w kims od 4 lat ale nie oznacza to ze nie bylam szczesliwa z innymi jednak czulam sie nie do konca w porzadku w stosunku do mojego partenra. wkoncu nadszedl czas rozstania i zrozumialam przez to wiele rzeczy. przede wszystkim odnalazlam siebie, i moge spokojnie wnioskowac ze zylam tak jak chciala druga osoba a tak byc nie powinno.

dzieki Rozwal ;)

Dzemu - Nie 28 Mar, 2010

dzieki za mile slowa ;P

Troche jestem w zlej formie. A nawet bardzo zlej. Ale to inna bajka bo beke z tego zrobia a raczej sobie tego nie zycze!

Paola - Nie 28 Mar, 2010

Dzemu napisał/a:
dzieki za mile slowa ;P

Troche jestem w zlej formie. A nawet bardzo zlej. Ale to inna bajka bo beke z tego zrobia a raczej sobie tego nie zycze!

nie przejmuj sie innymi. spojrz ze mnie tez wczesniej zrobili. niektorych trzeba poznac i konkretnie sie zastanowic czy potrafi sie go zrozumiec czy nie. jak dla mnie mozesz pisac. ja z chcecia...

QkiZ - Pon 29 Mar, 2010

Cytat:
To po co żeś się hajtał, jak dopuszczasz możliwości skoku w bok, jak zrozumiałem.
rozwal napisał/a:
jak na moje, to kazdy gdzies tam o kims marzy ukradkiem poza swoim zwiazkiem od czasu do czasu.
Ale wiem, że to nie jest ok i na pewno o takich rzeczach nie wypisuje na forum.
Dzemu napisał/a:
Domyslalem sie ze tak wyjdzie z tego co napisalem.
To po co to pisałeś :?: Uważaj bo żona luknie historię twojej przeglądarki :>
Dzemu - Pon 29 Mar, 2010

Qkiz nie luknie! Hajtalem sie po to ze to jest ta 2 osoba na swiecie z ktora chcialbym byc, a 1 osoba jest dla mnie nie osiagalna!