PUNK FORUM
Forum Punkowe

Miłość & Seks - Sposob na zapoznanie sie...

QkiZ - Wto 23 Mar, 2010

Reputacje łatwo sobie zepsuć...
Paola - Czw 25 Mar, 2010

A mowią,ze rozmiar to nie wszystko =
Hamel napisał/a:
QkiZ napisał/a:
Taa, po opowiadają sobie, który je rżnął i kto miał najdłuższego ;-)

Mój kumpel jak popadł w konflikt z taką laską, to za jej sprawą wśród znajomych miał opinie małej fujary :lol:

mala fujara, ale jednak sie z nim waliła. nie wiem po co to gadac juz po sprawie. w sumie to prywatna rzecz. no chyba ze ona jest os. publiczna. xDD

kubarockman - Czw 25 Mar, 2010

XD XD
Paola - Czw 25 Mar, 2010

Wy jako faceci. Często odmawiacie?
Foxy 68 - Czw 25 Mar, 2010

Praktycznie cały czas :faja:
Paola - Czw 25 Mar, 2010

Foxy 68 napisał/a:
Praktycznie cały czas :faja:

no tak przeciez to sie rozumie samo przez sie ;pp :>

heroina - Czw 25 Mar, 2010

ja tego kurwa już nie rozumiem... skąd ty się urwałaś? chcesz go zaruchać to do dzieła, a nie się synonimów uczyć :roll:
lekko mi zalatuje lidką

Paola napisał/a:
no tak przeciez to sie rozumie samo przez sie ;pp

Ech Marioletta :lol: Mówią o Tobie w telewizji.

PDK :*

Paola - Czw 25 Mar, 2010

heroina napisał/a:
ja tego kurwa już nie rozumiem... skąd ty się urwałaś? chcesz go zaruchać to do dzieła, a nie się synonimów uczyć :roll:
lekko mi zalatuje lidką

to nie wszystko. nie mam w zwyczaju gadac o tym samym caly czas

bla bla bla bla bla

Stanzberg - Czw 25 Mar, 2010

Kultowy komiks, co by nie mówić.
QkiZ - Czw 25 Mar, 2010

Paola napisał/a:
mala fujara, ale jednak sie z nim waliła.

A może o to chodzi, że się z nim nie waliła z powodu małej fujary.
Cytat:
Wy jako faceci. Często odmawiacie?
Odmawiacie co :?:

Modlitwe,rzecz jasna :lol:
QkiZ - Czw 25 Mar, 2010

a nie, co to to nie. wódki też.
Hamel - Czw 25 Mar, 2010

QkiZ napisał/a:
A może o to chodzi, że się z nim nie waliła z powodu małej fujary.

Waliła, waliła, a (prawdopodobnie :lol: ) mit o małej pale powstał po tym jak się pokłucili :zdziwienie:

rozwal - Czw 25 Mar, 2010

wracamy do tematu droga szlachto :!:
Anonymous - Czw 25 Mar, 2010

heroina napisał/a:

lekko mi zalatuje lidką

spadówa. Nie mam z ta typiara nic wspolnego. A wielkosc penisa zachowuje dla siebie.

QkiZ - Czw 25 Mar, 2010

Hamel napisał/a:
Waliła, waliła, a (prawdopodobnie ) mit o małej pale powstał po tym jak się pokłucili

A to rzeczywiście kurestwo.

mqrcin - Czw 25 Mar, 2010

rozwal napisał/a:
wracamy do tematu droga szlachto :!:

wydaje mi sie ze temat jest juz skonczony wiec pozostaje tylko albo zamknac temat albo robic offtopy

rozwal - Pią 26 Mar, 2010

po prostu przestanmy offtopicowac, jak ktos bedzie chcial wrocic do sedna tematu to moze to zrobic i odswiezyc temat.

np.: jednym ze sposobow na zapoznanie sie jest wytropic kogos na necie. dzisiaj przegladajac profile na couchsurfingu i szukajac kogos na moj wyjazd do brukseli, zauwazylem profil dziewczyny, ktora pamietam (bo mi sie podobala) z gorskiej knajpy z francuskich alp z tej zimy. swiat jest maly :cool: (nie, nie zglosilem sie do niej)

Mecenas - Pią 26 Mar, 2010

im jestem starszy tym mniej mi sie chce kombinowac, 2-3 zdania, numer telefonu, ustawka na "kawę", jak nie chce to niech spierdala
Ryszard - Pią 26 Mar, 2010

rozwal napisał/a:
(nie, nie zglosilem sie do niej)

a to czemu?

na dniach wyślę ci wiadomość, Rozwalu, bo chcę o coś spytać z couchsurfingiem związanego.

QkiZ - Pią 26 Mar, 2010

rozwal napisał/a:
wierzymy Ci na słowo :lol:
Dzemu - Pią 26 Mar, 2010

rozwal, czemu? Wstydliwy jestes!? Ja ciagle tesknie za moja byla miloscia i nie wiem jak ma do niej sie odezwac! Ona nie chce mnie znac, bo przez to jak mnie zostawila to znalazlem sie na detoxsie po herze! Nie wiem co zrobic zeby ja zmotywowac do spotkania, nie wiem co powiedziec co i jak ona nie chce bo wiem ze jeszcze cos czuje do mnie (a wiem to od jej rodziny) co zrobic zeby sie spotkac!
rozwal - Pią 26 Mar, 2010

Ryszard napisał/a:
na dniach wyślę ci wiadomość, Rozwalu, bo chcę o coś spytać z couchsurfingiem związanego.
spoko :)

Ryszard napisał/a:
rozwal napisał/a:

a to czemu?
Dzemu napisał/a:
rozwal, czemu? Wstydliwy jestes!?
nie, do wstydliwych raczej nie naleze. wlasnie probuje sobie samemu odpowiedziec, czemu nie, ale dokladnie nie wiem. po pierwsze chodzi na pewno o dynamike znajomosci, ktora juz dobra nie bedzie, bo wowczas w alpach nic nie zaiskrzylo. po drugie, czegos innego szukam na ten wyjazd do brukseli, kogos z kim sie po pierwsze bede dobrze dogadywal, a nie kogos, kto ma mi sie podobac :P we wtorek zobaczymy, czy dobrze trafilem :smile:

Dzemu napisał/a:
Ja ciagle tesknie za moja byla miloscia i nie wiem jak ma do niej sie odezwac! Ona nie chce mnie znac, bo przez to jak mnie zostawila to znalazlem sie na detoxsie po herze! Nie wiem co zrobic zeby ja zmotywowac do spotkania, nie wiem co powiedziec co i jak ona nie chce bo wiem ze jeszcze cos czuje do mnie (a wiem to od jej rodziny) co zrobic zeby sie spotkac!
Ty tu powaznie z tym detoxem i w ogole?