PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

Wisienka - Wto 19 Sie, 2008

Vróbel napisał/a:
:kiss:

:jupi:

:kiss:
tak, jesteśmy upośledzeni i potrafimy wyrażać emocje jedynie emotikonami

Stanzberg - Wto 19 Sie, 2008

Cytat:
skłot u zwierzak - dzien czwarty.

Ech, chciałbym tam być. Pozdrów ekipersów. 8)
A u mnie:
Spaghetti dla najpiękniejszej z pań już się robi, winko się chłodzi, a ja latam i śpiewam na cały głos wszystie przeboje z drugiej płyty Zbeera. :twisted: 8)

Zwierz@k - Wto 19 Sie, 2008

stanski - zapraszam. sklot otwarty do niedzieli! :)
BTW, dzieki za kartke, rozjebala mnie :D

Ryszard - Wto 19 Sie, 2008

cała noc picia
cały dzień pracy

Stanzberg - Śro 20 Sie, 2008

Zwierz@k napisał/a:
stanski - zapraszam.
Dzięki za zapro, ale zawsze w okolicach 21 dnia miesiąca kończą się fundusze. :-P
To już jutro. :(

ko0niu - Śro 20 Sie, 2008

To samo...własnie nadałem polecone priorytety na uczelnie, teraz mam w portfelu dyche. Jeszcze tylko obiad sobie zrobie i wyjde na zero :lol:
Marguz - Śro 20 Sie, 2008

rozkoszuję się tygodniem zwolnienia lekarskiego, w sumie trochę głowa boli z rana choć bynajmniej nie od choroby która mi absolutnie nie przeszkadza!
Zwierz@k - Śro 20 Sie, 2008

Stanzberg napisał/a:
Zwierz@k napisał:
stanski - zapraszam.
Dzięki za zapro, ale zawsze w okolicach 21 dnia miesiąca kończą się fundusze. Razz
To już jutro. Sad

zawsze to jeszcze jeden dzien no nie? :wink: wsiadać w pociag, nie pierdolic! :P

Stanzberg - Śro 20 Sie, 2008

Niestety nie wsiadam - dzisiaj mam wieczór wspierania sceny, a jutro wydrukuje się płyta, która czekała na wydanie 8 lat, a i tak wszyscy znają kawałki na pamięć. :-P
Vróbel - Śro 20 Sie, 2008

kiedys musial nadejsc ten dzien :cry:

nie ma kasy na piwooo aaaaa dlaczego jaaa kurwa kurwa kurwa :evil: :cry: :cry: :cry: :crazy: :zdziwienie: :wall: :bad:

Kacper - Śro 20 Sie, 2008

jakie szczęście że mam zimne, prze smaczne piwo w lodówce ;) pozdrawiam serdecznie i wspieram tych którzy muszą cierpieć
Vróbel - Śro 20 Sie, 2008

spierdalaj
Kacper - Śro 20 Sie, 2008

:)
ko0niu - Czw 21 Sie, 2008

Za dużo osób nie ma kasy na piwo żebyś się mógł bezkarnie śmiać !! Trza złożyć modły do Matki Boskiej Pieniężnej...

zimnego lecha to bym pierdolnął jak złoto

Kacper - Czw 21 Sie, 2008

no niestety mam tylko zimną warkę czerwoną :(

Przepraszam :D :D:D:D:D:D:D

warki to nawet bym nie chciał. Lech, pilzner, złoty bażant (ale nie ten co w polsce można kupić) , żywiec porter, heban, okocim palone i frencuskie Porterie. Piwa godne uwagi. Amen

powiem tak, specjal czarny najlepszy i to co wymieniłeś to mogę żywca jedynie ruszyć ;) . Amen

I dobrze , więcej dla mnie dzięki takim ignorantom jak ty :wink:

spoczko :) 8)
Vróbel - Czw 21 Sie, 2008

PERLA ! TYLKO PERLA ! ewentualnie Tyskie
Vróbel - Czw 21 Sie, 2008

perla jak dla mnie jest slodka chyba inne smaki mamy :P portera nie przelkne ale jestem pelen podziwu dla moich kumpli ktorzy zawziecie uskuteczniaja van pury 10%
QkiZ - Czw 21 Sie, 2008

nazik napisał/a:
Dawno to powinieneś zrobić

za bardzo nie miałem na co, bo siedzieć na dupie i nic nie robić to też nie chciałem, bo przejadłbym oszczędności. całe szczęście mam coś na oku :)
nazik napisał/a:
Ciekawe ile bym posiedział za te 350 zł? Tydzień?

utrzymanie Ciebie w tym pierdlu byłoby droższe. ale co tam, państwo płaci :lol:

abominacja - Czw 21 Sie, 2008

ciąg dalszy niusiowego kursu na prawko. przedwczoraj zaczęłam jazdy, wczoraj już śmigałam yarisem po łodzi, dzisiaj też się na to zanosi... łodzianie strzeżcie się! :wink:
Zwierz@k - Czw 21 Sie, 2008

sklot u zwierzak... ktory to już dzień? dlaczego mam kaca morderce? dlaczego nie ma mnie w pracy? :shock:
dagda - Czw 21 Sie, 2008

ja od dwóch lat się wybieram i dochodze do wniosku że wole pić i zataczać się na własnych nogach....

poza tym nie pociąga mnie perspektywa wstawania w soboty i niedziele o 5 rano i wożenia matki do pracy