PUNK FORUM
Forum Punkowe

NEWSY - WERWOLF 77 nowa p造ta nied逝go

suchy693 - Sob 30 Cze, 2012
Temat postu: WERWOLF 77 nowa p造ta nied逝go
Promomix nadchodz帷ej wielkimi krokami drugiej p造ty Werwolf 77. Za這ga warszawskich punk闚 w akcji!! Premiera p造ty lato 2012 w Badlook Records.http://www.youtube.com/watch?v=f6z7F_UQNJM PI艼NI I MΜDZI JAK ZAWSZE ZNOWU W GRZE!!!
suchy693 - Wto 17 Lip, 2012

BIERZCIE I SΣCHAJCIE ICH WSZYSCY JUZ S� To druga p造ta zespo逝 - 13 kawa趾闚 same hity!

Wszyscy znaj� kawa趾i: "Te軼iowa na 102", "M jak Mi璠zyzdroje" czy "Do lusterka pij�"

Po prostu hiciory na lato 2012!!!

P造ta zawiera 8 stronicow� ksi捫eczk� z tekstami.

Utwory na p造cie:

1. Poszukiwacze mocnych wra瞠�

2. Si造 w rencach

3. M jak Mi璠zyzdroje

4. Wysportowani inaczej

5. Dziewczyny z eS eS

6. Wampir w trampkach

7. Ty 酥isz (i podatki p豉cisz)

8. Najwi瘯szy wr鏬 robotnika

9. Do lusterka pij�

10. Te軼iowa na 102

11. Nie przerywaj mi orgazmu

12. C'est la vie

13. 疾by wszyscy byli tacy jak my http://allegro.pl/werwolf...0810.html[/URL] [/b]

Stanzberg - Wto 17 Lip, 2012

Nie mog� si� doczeka�, zw豉szcza, 瞠 znam j� na pami耩. :lol:
kawkader - 字o 18 Lip, 2012

Mam jak捷 niewyt逝maczaln� awersj� do tego zespo逝 :bejzbol:
suchy693 - 字o 18 Lip, 2012

kawkader napisa�/a:
Niepotrzebnie sie spinasz bardzo mili goscie z ch這pak闚 s� :>
Rotten82 - 字o 18 Lip, 2012

kawkader napisa�/a:

jak zrozumiesz co na prawde jest wazne zyciu, wtedy pokochasz ta kapele ;)

kawkader - 字o 18 Lip, 2012

Rotten82 napisa�/a:
kawkader napisa�/a:

jak zrozumiesz co na prawde jest wazne zyciu, wtedy pokochasz ta kapele ;)

Karwasz twarz, brzmi powa積ie. Mam nadziej�, 瞠 to nie nienawi嗆 do hipis闚 jest t� rzecz� :>

Rotten82 - Czw 19 Lip, 2012

czyli ty po prostu za chuj nie znasz tworczosci tej kapeli i utozsamiasz ich z jednym kawalkiem?
Stanzberg - Czw 19 Lip, 2012

Doskonale sobie potrafi� wyobrazi�, 瞠 mo積a nie lubi� Werwolfa muzycznie, mnie ta przypad這嗆 omin窸a. :grin:
kawkader - Czw 19 Lip, 2012

Rotten82 napisa�/a:
czyli ty po prostu za chuj nie znasz tworczosci tej kapeli i utozsamiasz ich z jednym kawalkiem?
W 瘸dnym wypadku, po prostu to akurat najbardziej zapad這 mi w pami耩. Wydaje si�, 瞠 powinienem napisa� 'jedn� z tych rzeczy'.
szymon - Czw 19 Lip, 2012

Dop鏦i nie zobaczy貫m zespo逝 Werwolf 77 na 篡wo to narzeka貫m na nich 瞠 muzycznie s豉bi itd...po pierwszym ich koncercie na kt鏎ym by貫m wpadli mi w ucho-ulubione kawa趾i koledzy s� najwa積iejsi,te軼iowa to nie rodzina,twoje d逝gie w這sy i cz這wiek trze德y nudny jest.

Czekam na to a� ich p造tka wyl康uje w ofercie JJR wtedy zrobi� zakup za 2 st闚ki by zaoszcz璠zi� na kosztach wysy趾i.

Kto nie widzia� kapeli na 篡wo niech jedzie na Warhead do Ustki za tydzie�,ewentualnie za 5 tygodni do Warszawy do Fonobaru.

suchy693 - Czw 19 Lip, 2012

Nie wiem czy kolega Rodzyn ktory to wydaje podzieli si� z JJR :> Lepiej zakupic z kim� z 3/4 sztuki wtedy wysylka tansza a cd juz jest mozna ja kupic na allegro :old:
Stanzberg - Pi� 20 Lip, 2012

Ci篹ko by這by mi zam闚i� p造ty z JimmyJazzu za 60 z�, co dopiero za dwie軼ie. :eek: Kompletujesz dyskografi� Komet? :mrgreen:

Szymon, jak chcesz to za豉twi� Ci sztuk� na Remiz�.

szymon - Pi� 20 Lip, 2012

Stan jestem jak najbardziej za we� p造tk� Werwolfa ze sob�.

Co do JJR to prawdopodobnie maj� najlepszy sklep wysy趾owy w naszym kraju,w chuj kapitalnej muzy-tylko w tym roku kupi貫m u nich z 25 p造t-od starych p造t analogs闚,po bulby,skunxa,the sandals,horrorshow,karcera,damrockers闚,the freaks,the coiots,rewizja,nowy 鈍iat,ape,adhd syndrom plus wiadomo najnowszy numer Gara簑.Wychodz� z za這瞠nia 瞠 lepiej bezpo鈔ednio wspom鏂 wydawc� ni� zina nabywa� w empiku.

Troszk� powia這 offtopem z mojej strony to tak wracaj帷 do dyskusji i Werwolfie czy kto� z was ma ich debiutancki album?Czy fizycznie mo積a gdzie� to dosta� ewentualnie mog� by� mp 3...

Drugie pytanie kieruj� bezpo鈔ednio do Stana mo瞠 za rok warto by by這 zaprosi� Werwolfa do Remizy?

Rotten82 - Sob 21 Lip, 2012

bulby, skunx, sandals, horrorshow, damrockers, the freaks to chyba nie sa kapele ktorych wydawca jest jjr, jjr jest dystrybutorem
Rotten82 - Sob 21 Lip, 2012

bulbulators:"NOISE ANNOYS"
skunx: olifant
sandals: olifant
horrorshow:olifant
damrockers: rude buttons
the freaks: olifant ?

suchy693 - Sob 21 Lip, 2012

szymon napisa�/a:
to tak wracaj帷 do dyskusji i Werwolfie czy kto� z was ma ich debiutancki album?Czy fizycznie mo積a gdzie� to dosta� ewentualnie mog� by� mp 3...

Debiut mozna nabyc w Milicja Poszukujehttp://milicjaposzukuje.c...ni-dancing.html :old: Olifant recordshttp://www.olifant.com.pl/sklep/produkt/1093
Szymix - Sob 21 Lip, 2012

@Rotten
tylko szymon pisal ze maja "najlepszy sklep wysy趾owy" a nie 瞠 to wydaj� :cancan:

Stanzberg - Sob 21 Lip, 2012

Domy郵i貫m si�, 瞠 chodzi bardziej o sklep wysy趾owy, my郵alem, 瞠 za瘸rtowa� zawsze mo積a. :D

Rotten82 napisa�/a:

damrockers: rude buttons
the freaks: olifant ?

Pierwsza p造ta Damrock闚 i jedyna Freaks闚 – Burning Chords.

szymon - Nie 22 Lip, 2012

Rotten reedycja sosnowieckiej kapeli Horrorshow ''Ryps-Wyps/Poci庵 z fors�'' wyda� Dzidek z JJR:)

Samo wydawnictwo JJR mia這 lub ma 3 flagowe kapele powi您ane z t� wytw鏎ni�-The Analogs(chocia� ostatni� p造t� wyda� Melon z Rockers),Komety i Anti Dread.Owszem Dzidek wyda� dwie p造ty jak P.DS,Bang Bang,Podw鏎kowi Chuligani,Karcer(tutaj dodatkowo reedycje starych p造t),ADHD Syndrom.

Jednak w jednym miejscy jest mn鏀two p造t innych wydawc闚,za kt鏎e co prawda trzeba zap豉ci� o te 2-3 z� wi璚ej ni� u wydawcy danej kapeli ale mimo wszystko jest oszcz璠no嗆 na wysy販e.

Suchy dzi瘯i za linka masz u mnie dwa browary za pomoc,b璠ziesz w Remizie w nast瘼n� sobot�?

W Pasazerze jest jeszcze lepsza opcja bo ju� po zam闚ieniu za 150 z� Bezkoc wysy豉 na sw鎩 koszt przesy趾� za pobraniem,jednak tutaj stanowczo za ma豉 jest oferta kapel nurtu punk 77/street punk.

Wracaj帷 do tematu kto�

Rotten82 - Nie 22 Lip, 2012

swoja droga, to czy ta oferta, ze wysylaja paczke na swoj koszt, dotyczy rowniez wysylki zagranicznej? bo chetnie bym sobie zamowil z 15 plytek :O
suchy693 - Pon 23 Lip, 2012

szymon napisa�/a:

Suchy dzi瘯i za linka masz u mnie dwa browary za pomoc,b璠ziesz w Remizie w nast瘼n� sobot�?

Z wielkim 瘸lem zawiadamiam ze moja osoba nie pojawi sie na tym cudownym punkowym fe軼ie poniewaz jebany system nie da� mi wolnego na ten piekny dzie� :sad: :sad: A pifka mo瞠sz zachowac na Brutal Festung w Fonobarze bo tam to b璠�!! :misiek:
Gain Kain - Pon 23 Lip, 2012

jedynka Damrockers i The Freaks: 酥 burning chords :hmm:
Rotten82 - Pon 23 Lip, 2012

Szymix napisa�/a:
tylko szymon pisal ze maja "najlepszy sklep wysy趾owy" a nie 瞠 to wydaj� :cancan:

Szymix tylko, ze alkohol zawsze jest dobra wymowka :)