|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 22-29.06.2010 - Barcelona (Hiszpania) - Psychobilly Meeting
wawrzon - Pon 15 Mar, 2010 Temat postu: 22-29.06.2010 - Barcelona (Hiszpania) - Psychobilly Meeting http://www.myspace.com/calellapsychobillymeeting
Zawsze chciałem tam zawitać... wiem, że w tym roku też skończy się "palcem na mapie"
Kamyla - Pon 15 Mar, 2010
worek kasy by się przydał na te wakacje...
Mecenas - Pon 15 Mar, 2010
właśnie słuchałem wczoraj na dobranoc guana batz,
ale bez sensu przeglądac takie festy, bo oprócz tego że trzeba miec kasę to trzeba mieć czas
Zigi - Pon 15 Mar, 2010
No pojechałbym zobaczyc chociaż czy kitty mnie pamieta
Ale ogólnie skład zajebisty tylko dlaczego tak daleko i w miejscu gdzie jest tak gorąco.
Rotten82 - Pon 15 Mar, 2010
zajebisty skład. szkoda, że raczej na pewno nie będzie mnie stać na taki wypad;]
Foxy 68 - Pon 15 Mar, 2010
nie rozumiem robienia festów gdzie nie ma ani jednej chujowej kapeli. to bez sensu przecież jest nawet jakbym srał kasą to bym nie pojechał,a dlaczego? a dlatego,ze tyle godzin sajko by mnie kurewnie znudziło.
wawrzon - Wto 16 Mar, 2010
Mi się wydaje, że jeszcze dojdzie w chuj słabszych kapel... na taki fest i czas w jaki się odbywa... Tak myślę... Choć też nie rozumiem przeginania ze składem. Tak jak rebelion... milion kapel i w chuj scen... żeby zobaczyć to co lubisz musisz wybierać - wóz albo przewóz bo same zajebiste kapele się ze sobą pokrywają...
ko0niu - Wto 16 Mar, 2010
Tak jak napisał Browar, za chuj bym nie pojechał na festa z samym sajko. Za dużo na raz.
|
|