| |
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Albumy polskie - Persona Non Grata - p造ta na prze這mie marca/kwietnia 2009
Bia造 - Czw 12 Lut, 2009 Temat postu: Persona Non Grata - p造ta na prze這mie marca/kwietnia 2009 http://www.muzyka.oldschool.pl/artykuly.php?ID=26
Nak豉dem OLDSCHOOL RECORDS na prze這mie marca i kwietnia 2009 wyjdzie debiutancki album jaroci雟kiej grupy streetpunkowej PERSONA NON GRATA. CD b璠zie zawiera� 14 ulicznych hymn闚 o nudzie, alkoholu, kobietach i krwi. Nagrania zosta造 dokonane w Studio Rapido przez Macieja Kiersznickiego a ok豉dka przez s造nnego ㄆkasza BDK... Pr鏏ki ich tw鏎czo軼i znajdziecie na ich spejsie: www.myspace.com/personajarocin
Anonymous - Czw 12 Lut, 2009
+
no prosz�..
gambrero - Pi� 13 Lut, 2009 Temat postu: Re: Persona Non Grata - p造ta na prze這mie marca/kwietnia 20
| Bia造 napisa�/a: | | s造nnego ㄆkasza BDK |
Stanzberg - Pi� 13 Lut, 2009
Jakos trzeba te sprzedaz podniesc, a znana marka pomaga.
Bia造 - Nie 15 Lut, 2009
co do sprzeda篡, to cena b璠zie standardowa - 25 z�
Zwierz@k - Nie 15 Lut, 2009
grasz tam bia造?
Bia造 - Nie 15 Lut, 2009
jo od niedawna, ale zawsze
xkrzysiekx - Nie 15 Lut, 2009
ok豉dka tez bedzie podobna zrzynk� z Analogs jak muzyka?
Bia造 - Nie 15 Lut, 2009
ja proponuj� na ok豉dk� da� Ciebie, Krzysiu i mnie si逝j帷ych si� na r瘯�, hehe
Stanzberg - Wto 17 Lut, 2009
| xkrzysiekx napisa�/a: | ok豉dka tez bedzie podobna zrzynk� z Analogs jak muzyka? | Nie s造sz� 瘸dnych zrzynek z Analogs.
Cho� jak dla mnie muza troch� bez polotu, szczeg鏊nie gitara bez rewelacji.
Bia造 - Wto 17 Lut, 2009
zobaczymy jak to wyjdzie po ostatecznym mixie. Tak czy inaczej przejedziemy si� w marcu/kwietniu po kilku miastach i zapraszamy do oceny naszych mo磧iwo軼i na 篡wo
Bia造 - 字o 18 Lut, 2009
kto chce p造tk� mo瞠 ju� zamawia�. kontakt na majspejsie -> myspace.com/personajarocin cena p造ty - 25 z�.
Mo積a te� kupi� sobie koszulk� za 15 z�, wi璚 niedrogo Nied逝go nowy wz鏎 koszulki, na kt鏎ym b璠zie ok豉dka p造ty. W kwietniu/maju poje寮zimy te� z koncertami po Polsce, jak b璠zie wi璚ej zaklepanych termin闚, to napisz� wi璚ej...
... to tyle info
Bia造 - 字o 08 Kwi, 2009
p造ta wysz豉. mo積a j� zamawia� i b璠zie dost瘼na na naszych gigach.
wawrzon - Czw 09 Kwi, 2009
Zobaczymy 1 Maja w Madnesie
Bia造 - Czw 09 Kwi, 2009
Wawrzon, podbij tam potem to si� poznamy
wawrzon - Pi� 10 Kwi, 2009
no ja podbijam na bank, podobno pijemy do zamkni璚ia a p騧niej u Tomana ( te drug� opcj� ja wymy郵i貫m, trzeba go delikatnie poinformowa�... )
Bia造 - Nie 12 Kwi, 2009
taa.... a po 赧kendzie matura, hehe
|
|